La Biblioteca de Sant Llorenç guanya un premi de 1.700€ per a l’adquisició de llibres nous

Gràcies a la piulada d’una companyera del Twitter fa uns dies me’n vaig assabentar de l’obtenció d’aquest premi per part de la biblioteca llorencina i de tres biblioteques més de Mallorca, gràcies a les seves activitats pel foment de la lectura.

Enhorabona per la part que li toca a la nostra bibliotecària, na Maria Bel Pont, i a la resta de responsables de les biblioteques del nostre municipi.

Podeu llegir la notícia picant aquí.

*Segons ens han informat fonts confiables, la biblioteca que ha sigut guardonada amb el premi és la de sa Coma i no la de Sant Llorenç, ni a nivell municipal, com diu la notícia de IB3. En qualsevol cas, l’enhorabona a l’excel·lent feina feta per les nostres biblioteques municipals i a seguir endavant.

Un pensament a “La Biblioteca de Sant Llorenç guanya un premi de 1.700€ per a l’adquisició de llibres nous

  1. Segons ens han informat fonts confiables, la biblioteca que ha sigut guardonada amb el premi és la de sa Coma i no la de Sant Llorenç, ni a nivell municipal, com diu la notícia de IB3. En qualsevol cas, l’enhorabona a l’excel·lent feina feta per les nostres biblioteques municipals i a seguir endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.