Vídeo i imatges del Concert de Santa Cecília 2018 de la Banda de música de Sant Llorenç

Tot i les dificultats ocasionades per la torrentada que assotà els carrers de Sant Llorenç tot just fa un més i dos dies, els músics de la nostra banda de música han tret forces i sentiment per poder oferir-nos aquest tradicional concert de Santa Cecília, baix la batuta del director Pere Siquier, que enguany duia per títol “El so de la percussió” i que com el nom indica, ha comptat amb un repertori farcit de peces a on hi eren molt presents els instruments d’aquestes família.

I no només d’aquesta família instrumental s’ha parlat durant el concert, ja que també hi ha hagut paraules per altres famílies que avui mereixien, com a mínim, uns segons de protagonisme d’aquest esdeveniment a causa de l’aportació que els seus llinatges han fet, fan i faran per la música de Sant Llorenç. Així ha estat quan el president ha fet esment de la presència de fins a tres generacions de la mateixa família a damunt l’escenari: El veterà Joan Llorer, la seva filla Aina i el net d’en Joan i fill de n’Aina, en Francesc. Seguint-los de ben aprop hi ha també en Toni Llodrà i el seu fill Marc, que com en Francesc, s’ha incorporat enguany a la banda. I com que enguany anava de famílies el president de la banda Tomeu Mestre ha generat un moment graciós quan li tocava el torn d’entregar la placa al fill, també de nom Tomeu Mestre, que celebrava els deu anys que fa que forma part de la banda, i entre l’emoció i la satisfacció que li vessava, no li acabaven de sortir les paraules.

Bé, sense més paraules que les que hi podreu escoltar, us deixam el vídeo d’aquest fantàstic concert i unes imatges que podreu veure si picau just aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.