El bon temps acompanyà el Tapeo Solidari de S’Illot

El passat diumenge dia 11, el bon temps acompanyà el Tapeo Solidari pels damnificats per la torrentada del Llevant.

A les 11.30 h del matí començaren les activitats amb balls i tallers pels més petits. I al migdia varen esser moltes les famílies que decidiren assistir al «Tapeo Solidari», a més de tapes, moltes famílies aprofitaren per dinar de paella. L’Elaboració de les tapes va anar a càrrec dels restaurants: Cala Moreia, Es Mollet, David Moreno, Picnic Sa Coma, Happy bar, i les Amipas de sa Coma, Son Carrió, i Sant Llorenç. Les begudes anaren a càrrec de: David Serrano, Microvinos, S’Auba, Cranzy Monkey, Carrioners.es, i Úrsula Truyols (Campiona de Cockteleria de Balears).

El Tapeo va comptar, a més, amb cases col·laboradores i voluntaris que venien els tiquets i cuidaren de les rifes. La festa es va perllongar fins l’horabaixa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada