Pilar Arnau ens acostarà al Llompart més activista en el pròxim Dilluns de l’Obra

La filòloga Pilar Arnau ens acostarà al Llompart més activista en el pròxim Dilluns de l’Obra.

Emmarcada dins els actes de commemoració de l’Any Llompart, dilluns que ve tendrà lloc a Manacor la conferència “Josep M. Llompart, un tot terreny al servei del país”, en la qual Na Pilar Arnau ens oferirà un esbós de la biografia d’aquest il·lustre personatge, enfocada principalment en els vessants de l’acció cívica, política i cultural.

Nascuda a Vinaròs (País Valencià), Na Pilar Arnau Segarra és diplomada en traducció i llicenciada en filologia. Ha estat lectora de català a Alemanya. Ha publicat articles en diverses revistes acadèmiques, i uns 10 llibres, entre els quals destacam “Josep M. Llompart. Un home polifacètic al servei del país” (Palma, 2011). Actualment és la coordinadora de l’Any Llompart.

La conferència ha estat organitzada per la delegació manacorina de l’Obra Cultural Balear i tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dilluns vinent, dia 19 de novembre, a les 20.00 h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada