Torrentada: Complexitat

Després de la desgràcia, i en el millor dels casos després de l’ensurt i del fang, mentre encara cueja l’engorrosa etapa dels papers. Quan passat el mes, la majoria dels afectats treballen en la reposició de cases, mobiliari i vehicles. Quan encara brollen, d’aquí i d’allà actes diversos de solidaritat. I ja iniciades les tasques de reposició de vies públiques i neteja de torrents… apareix el núvol de la complexitat.
Una feinada immensa, inesperada i complexe.
Una complexitat derivada del broll enxarxat d’informacions que arriba a cada una de les persones que encara no ha pogut pair l’abast emocional del desastre. Amb càbales, retrets i suposicions sobre el que passà i les seves motivacions i circumstàncies.

De capet tothom té el seu, diu l’adagi. Cert és que tots pensam i sentim. I a vegades es manifesten opinions diverses, algunes vegades des del desconeixement i la desconfiança.
Vet aquí algunes fonts d’informació:
Canal d’informació oficial de l’Ajuntament:
Obres torrents
Ajudes del Govern 

Algunes veus també assenyalen que falta explicar algunes de les coses que passaren el dia 9. fonamentalament referides a la coordinació dels diversos actors implicats en l’emergècia.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.