Més facilitat per a sol·licitar ajudes per vehicles sinistrats

El Consell de Govern ha aprovat un decret que modifica el Decret 33/2018, de 19 d’octubre, de determinació d’ajudes urgents i de caràcter excepcional per reparar i pal·liar pèrdues i danys produïts per les pluges a la comarca de Llevant de Mallorca el dia 9 d’octubre de 2018.

Per això, amb la intenció de simplificar la sol·licitud d’aquestes ajudes, que tenen caràcter d’urgència, es requerirà menys documentació de la que s’havia de portar fins ara, entre altres consideracions.

Primer, cal dir que podran sol·licitar aquesta ajuda totes les persones físiques que hagin sofert la pèrdua del seu vehicle terrestre de motor, i ho podran fer de fins a dos vehicles per persona.

Així, amb aquest canvi no serà necessària l’aportació de la baixa de la pòlissa, serà suficient la modificació d’aquesta.

Si s’ha adquirit un nou vehicle es podrà presentar un compromís d’adquisició d’aquest i si s’ha perdut la documentació acreditativa de la titularitat del vehicle (permís de circulació), per acreditar-ne la titularitat es podrà admetre una declaració de la persona física afectada que es formuli sota la seva responsabilitat.

Els terminis de sol·licitud es mantenen com fins ara. Recordem que els terminis per a demanar aquestes ajudes acaben dia 30 de gener de 2019, mentre que si ja heu emplenat la sol·licitud però us falta alguna documentació podreu aportar-la fins al 30 de juny del 2019.

Per a més informació podeu consultar el Decret complet en el Butlletí Oficial de les Illes Balears: http://www.caib.es/eboibfront/ca/2018/10902/615912/decret-39-2018-de-16-de-novembre-de-modificacio-de

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada