Torrentada: Devia anar de berbes

L’altre dia (de pagès), a l’Espai 36, en una reunió convocada per l’Ajuntament on es convidava a tots els confrontants amb el torrent, quan aquell senyor de la Direcció General de Recusos Hídrics (no en recordo el nom ni el títol ni la responsabilitat) va parlar dels 5 m. de servitud on no si podien plantar ni parets ni reixes, devia anar de berbes! (o potser no el vaig acabar d’entendre).

Ho dic perquè sense anar-ho a cercar, veig els fets de les “reconstruccions” vigents. Llavors, quan jo (per exemple) planti una reixeta perquè les ovelles no botin i algú de la Conselleria m’escometi, què hauré de fer?, posar una demanda per discriminació?. Vaja, vaja!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada