Vídeo de la presentació del conte “Sa Granota Carlota” a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar

De la mà de la seva escriptora Isabel Rivas i amb la presentació a càrrec del cantant del conegut grup musical “Anegats” Pep Àlvarez, s’ha presentat avui aquest conte a on hi ha acudit un nombrós grup de pares per escoltar els consells i l’experiència de l’escriptora i un munt d’infants per escoltar, al final de l’acte, aquest sentit relat de la veu de la seva escriptora.

El conte “Sa Granota Carlota” es pot comprar de moment a l’Espai 36 de Sant Llorenç. En els propers dies es posarà a disposició de qui el vulgui adquirir a altres punts de Son Servera, Artà i Capdepera.

Si voleu saber el que va empènyer a aquesta professora de Son Servera a dur endavant aquest projecte, ho podeu escoltar de la seva mateixa veu al següent vídeo, per veure’n unes imatges picau aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada