Exposició solidària “ArtAmbCor”

Al llarg d’aquest mes de desembre, podeu venir a visitar l’exposició “ArtAmbCor”  a l’Espai 36!

El dia 27 d’octubre, a Hipotels Platja de Palma, es va inaugurar l’exposició “Art Amb Cor per Sant Llorenç”; un projecte 100% altruista, on diversos artistes nacionals i internacionals com: Juan Varela, Bettina Westerheide, Doris Duschelbauer, Alina Poloboc, Cristina Ortega, Vivian Borsani, Fernando Parra, Joan Miguel Llompart, Dessiré Sicilia, Anna Croitor, Amparo Sard, Josep Llompart Seguí, Pedro Zaurin, Claudia Cárdenas Díaz, Mike Crass, Juanjo Salas, Cati Pons, Immaculada Pascual, Guillem Gil, Aimee Helen Haak; els que van donar els seus treballs amb l’objectiu de recollir diners per a les víctimes de Sant Llorenç.

Un projecte recolzat per l’Ajuntament de Sant Llorenç i la cadena Hipotels Hotels & Resorts, on es van sumar diversos col·laboradors, que d’una forma desinteressada, van aportar el seu granit d’arena, entre ells: EvenOne, Joyeria Katia, Tast Mallorca, Economia de Mallorca, Ultima Hora , Ib Magazine, Ib Economia de Mallorca, MallorcaPlay, Arenalsurferphoto, JMColomina Fotografia; ells van dedicar molt de cor i solidaritat perquè aquesta inauguració fos un èxit i poder recaptar diners per a Sant Llorenç
Tots els quadres que no van ser subscrits el dia 27 d’octubre estaran exposats a l’Ajuntament de Sant Llorenç. Mentrestant, es farà la subhasta en línia a través de la pàgina “http://www.artambcor.com“. Tens la possibilitat de trobar veritables joies d’art amb un preu d’sortida a una subasta totalment assequible.
La mecànica per obtenir la obra és, una vegada triada la pintura o fotografia desitjada, es procederà a realitzar un ingrés a la banca compteta proporcionada per l’Ajuntament de Sant Llorenç on figurarà el concepte de “Donatiu Art Amb Cor” i el nom de pintor Una vegada comprovat el resguard de l’ingrés es lliuraran les obres a l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada