La il·lustradora Nívola Uyà a Cala Millor

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

LA IL•LUSTRADORA NÍVOLA UYÀ A CALA MILLOR

Sa Màniga acull una exposició de la il•lustradora valenciana

La Sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga (Cala Millor) mostra una exposició de l’artista valenciana Nívola Uyà, que actualment resideix a Bunyola. L’exposició consta d’una selecció de 54 làmines originals d’estil màgic-realista i acolorit, que provenen de nou dels àlbums que Nívola Uyà ha il•lustrat i publicat entre els anys 2012 i 2017. El diumenge 9 de desembre, a les 18 h l’autora ofereix el taller gratuït “Contes de butxaca per a famílies”, i a les 19.30 h s’inaugurarà l’exposició, que romandrà oberta fins al 26 de gener de 2019.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada