Missa solemne presidida pel Bisbe de Mallorca Mons. Sebastià Taltavull a la Parròquia de Crist Rei de Manacor

El passat diumenge dia 25 de novembre, el barri de Crist Rei celebrà el final de les festes de la Parròquia i de l’Associació de Veïnats de Tramuntana, amb una missa solemne presidida enguany, per Mons. Sebastià Taltavull Anglada, Bisbe de Mallorca, acompanyat per sacerdots de Manacor i comarca, a més de Mossèn Antoni Amorós que va ser nomenat rector de les parròquies de Nostra Senyora dels Dolors, Crist Rei, i Sant Pau, pel bisbe el passat mes de juny.
A la missa hi assistiren nombrosos veïns de la barriada i altres manacorins que ompliren el temple, a més de diferents regidors de l’Ajuntament de Manacor i la batlessa Catalina Riera, que varen estar acompanyats per la presidenta de l’associació de la barriada, Margalida Cortés.
El tradicional ball dels Indis de la barriada de Crist Rei, enguany per primera vegada a la seva història va incorporar al ball a una nina de 10 anys Neus Romero, que va ser molt ben acollida per la resta de components.
La nova visita a Manacor del bisbe va coincidir amb el primer any del seu nomenament com Bisbe de Mallorca, i durant l’especial i emotiva homilia va recordar les reflexions i la necessitat de regeneració humana i espiritual, i aquest n’és un fragment del que va dir: «Jesús, Senyor aquí ens tens! I t’estimam!» Tenim urgent necessitat de regeneració humana i espiritual, que abasti el camp social, familiar, polític, econòmic, ecològic. Una regeneració de totes les relacions humanes i institucionals, que ens retornin l’esperança, la il·lusió, el goig de viure i actuar, per tal de recuperar els angoixats, tristos, decebuts, i desanimats»
L’església de Crist Rei, va restar petita per acollir als veïns de la barriada i nombrosos manacorins que no es volgueren perdre la missa solemne amb el tradicional Ball dels Indis, que va sorprendre al Bisbe, ja que desconeixia aquests balls, i els va felicitar cordialment per les seves danses.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada