Avisos de l’Ajuntament de Sant Llorenç: Campanades de Telecinco i finalització del termini per sol·licitar ajudes a la CAIB

‼️😱No ens deixen de sorprendre les mostres de suport que hem rebut durant aquests gairebé dos mesos des de la que el nostre municipi va ser ferit per la torrentada.

Avui, n’hem coneguda una altra que ens ha omplert d’il·lusió i ben segur ens farà treure un bon somriure aquests dies de Nadal🎄🎁 🎉, on els sentiments afloren més que mai.

👉Jesús Calleja i Lara Álvarez, presentadors de Telecinco vindran al nostre poble a celebrar les campanades! 🔔🔔🔔

Telecinco retransmetrà les campanades des del nostre municipi i com a Ajuntament i en nom de tot el municipi, volem expressar el nostre agraïment per tenir aquesta consideració que farà oblidar els mals moments per una estona i també donarà encara més repercussió a la nostra situació. Una situació a la qual farem front, tot i que encara queda molt per fer.

Moltes gràcies per pensar en el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, per aquesta mostra de suport i pels bons desitjos per l’any que començarà! 😊

 

A punt de finalitzar el termini per a sol·licitar les ajudes per danys materials de la CAIB

Des de l’Ajuntament volem recordar que teniu fins al pròxim dimarts 11 de desembre per a demanar les ajudes per danys materials provocats per les inundacions del 09 d’octubre a la nostra comarca.

Aquestes ajudes poden arribar a un màxim de 2.000 per unitat de convivència prèvia valoració favorable del Grup d’emergència social.

Tot i que ja hi ha molts de veïns i veïnes que han fet la seva sol·licitud, és important recordar que si encara no ho heu fet, teniu fins al pròxim dimarts per  dirigir-vos a Ca S’Escaleta (Sant Llorenç) o a Ca Ses Monges (Son Carrió), de 9 a 14 o a emplenar la sol·licitud.

Per a més informació de les prestacions podeu consultar el següent enllaç:

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2018/10909/616398/resolucio-de-la-presidenta-de-l-institut-mallorqui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.