Són perilloses o no?

Fa prop de dos mesos, dia 17 d’octubre per ser més exactes, vaig fer una escrit informatiu amb fotografies que alertava de la, des del meu punt de vista, manca de llum a la zona urbana per on passa el torrent, concretament allà a on hi ha col·locades les barreres. L’escrit era un escrit neutre, que no culpava a ningú de res i que tan sols pretenia informar d’aquell perill, però hi va haver gent de l’equip de govern que va trobar que jo no havia de dir allò.De fet va ser a l’enllaç del Facebook a on se’m va interpel·lar i jo vaig explicar el meu punt de vista, com no podia ser d’altra manera. Res a dir, qui dona el seu punt de vista, ni que sigui per informar, està exposat a ser criticat.

El més curiós de tot és que al cap de tres setmanes, més concretament per la festa de Haloween, el mateix equip de govern enviava un missatge al seu canal de Telegram informant del perill que suposaven aquelles barreres (les qualificava com a zona crítica) i instava a la gent que no s’acostàs per la zona:

A dia d’avui aquesta, segons ells, “zona crítica” continua igual, amb les barreres separades unides amb tires de plàstic que cauen dia si i dia també i deixen espai sense protegir i sense que ningú doni una explicació d’aquesta forma de col·locar-les, ja que a altres llocs del municipi a on hi passa el torrent, com per exemple Son Carrió, les barreres estan col·locades una ben junta amb l’altra, emprant el ganxo i el passador que duen per ajuntar-les o en els seu defecte, aferrades amb fil de ferro, cinta… però allà no hi trobareu ni un espai buit entre les barreres.

Les imatges que teniu tot seguit són del dia de la ventada de fa una setmana quan qualcunes d’aquestes barreres caigueren a dins del torrent a causa d’aquesta inexplicable col·locació “solitària” en lloc d’ajuntar-les perquè facin “cos”.

Aquestes imatges mostren a més el problema d’aquesta forma d’actuar, l’endemà qualcú que no hi tenia res a veure amb la decisió del cos de la brigada (o del servei municipal pertinent) va haver d’anar a treure del torrent totes les que hi havien caigut, generant així una pèrdua innecessària de temps i recursos que no hauria calgut si les barreres s’haguéssin col·locat des del primer moment com es va fer al pas del torrent per Son Carrió, o com han fet com podeu veure a la imatge a una de les bandes del pas del torrent pel carrer Major que, sense ser una estructura definitiva ni de lluny, dona com a mínim una mica més d’estabilitat i seguretat.

Si la col·locació provisional d’aquestes barreres no es perillosa per què es qualificava com a crítica a la nit de Halloween i si ho és, per què dos mesos després continua sense solventar-se la situació a aquesta zona crítica?

 


Imatges del pont de s’Illot a les que fa referència el comentari de na Leni:

6 comentaris a “Són perilloses o no?

  • No sé si et refereixes a repartir càrrecs, pràctica lletja, o a repartir cartes una feina tan digna com la resta que fins no fa gaire feia, tot i que ara la meva plaça està a l’oficina de correus.

   En qualsevol cas, una i l’altra, són feines que em permeten no haver de dependre de ningú i poder donar la meva opinió, tot i que això hi ha gent a qui sembla que no li agradi.

   En qualsevol cas, les gràcies no es mereixen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +5 (de 11 vots)
  • Mare meva com està el pati! Ara no es por dir el que l’ajuntament fa malament?

   Que es dediquin a arreglar aquests nyaps (al pont de sillot passa el mateix) i es deixin de tanta foto amb les donacions que per aixo si que tenen temps!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 8 vots)
   • Fa un mes vaig passar pel pont i vaig veure que no hi havia cap mesura de seguretat a la zona que s’havia quedat sense paret. Encara està igual? (He afegit les imatges al final)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)
    • Si. I unes quantes tanques a l’aigua que ningú ha agafat. Deuen pensar que amb la temporada acabada no hi passa ningú!

     I mentrestant a passejar per sillot!

     Després arribes a sa coma i l’asfalt color terra perqué han començat a construir un hotel i un centre comercial als solars de garrovers…..

     I ja per acabar dir que les llums de nadal a sa coma son poques, no es veuen i fan
     poc ambient ☹️

     VA:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada