L’Associació de Veinats de sa Coma van recaptar 2.894,10 € per als damnificats de la torrentada de Sant Llorenç

El passat dissabte dia 8 de desembre, l’Associació de Veinats de sa Coma celebrà el tradicional dinar de Nadal per als socis al restaurant Sa Gruta. Abans del dinar va tenir lloc l’assemblea anual per explicar l’estat de comptes de l’associació , si bé l’assemblea no va tenir gaire participació. Al dinar acudiren 211 persones.
Enguany la junta directiva presidida per Antoni Barragan, a una reunió informativa celebrada el passat mes de novembre proposaren als socis per aquest any fer menys rifes i poder destinar una part dels doblers als damnificats de la torrentada de Sant Llorenç des Cardassar.
El batle Mateu Puigrós va acudir al restaurant a saludar als socis i agrair el donatiu, si bé no va quedar al dinar. En representació de l’Ajuntament reculli el xec de 2.894,10€ el delegat de Sa Coma Nicolau Bordal.
A la rifa celebrada enguany es rifaren 20 obsequis, també es va entregar als socis un calendari, i una nadala. En acabar la rifa es va fer entrega d’un obsequi a la propietària del forn Can Beño, i a les dependentes, per la seva col·laboració amb l’associació al llarg de l’any. I també es va obsequiar a Justa Morales, que ha format part de les diferents juntes directives durant més de 20 anys. Van recullir l’obsequi la seva néta i nora, ja que na Justa es trobava de viatge. Al dinar també es va presentar el Pare Noel carregat de caramels per a nins i grans.
Enguany no hi va haver el tradicional espectacle de cada any, segons va explicar el president degut als incidents que es produïren el passat any on uns quants socis obligaren aturar l’actuació. El president va manifestar el disgust de la junta directiva per les crítiques rebudes, i va dir que al llarg de l’any fan feina a favor de l’associació, i que si qualcú es volia presentar a la junta posaven el seu càrrec a disposició dels socis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada