El batle llorencí assassinat pel feixisme Bernat Estelrich Galmés és homenatjat i reivindicat amb el projecte Stolpersteine

L’artista alemany Gunter Demnig reivindica amb el seu projecte Stolpersteine a les victimes del feixisme arreu d’Europa i gràcies a un acord amb el Govern i el Consell, durant aquests dies està col·locant aquestes simbòliques “Pedres de topada” en homenatge, primer a víctimes del nazisme i durant aquests dies a 18 batles mallorquins assassinats pel feixisme.
Avui de matí a les 10 ha tocat el torn d’homenatjar a qui fora batle de Sant Llorenç Bernat Estelrich Galmés “Carbó”.

Després de la col·locació del símbol al costat de l’ajuntament hi ha hagut diverses intervencions de les quals en podeu veure la de Catalina Pascual, l’historiador Josep Cortès i el regidor Pep Jaume Umbert,  al vídeo que teniu tot seguit. Si voleu veure’n unes imatges picau aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada