Concert de Nadal de la Banda de Música de Manacor, i el pianista Andreu Riera

Gran concert de Nadal de la Banda de Música de Manacor, amb els cantants Dessiré Durán, Phil Slander, i la magistral interpretació de Rhapsody in blue del pianista Andreu Riera.

Novament s’esgotaren les entrades per assistir el 4r concert de la temporada de la Banda de Música de Manacor, en aquest cas el concert de Nadal celebrat el diumenge dia 16 de desembre a l’Auditori de Manacor, i que tancà un any ple d’èxits i rècord d’assistència als concerts de la banda. Ha estat un any on el director de la banda Eduardo Bernabéu,ha posat el llisto molt alt als músics, però els músics han aconseguit concert rere concert superar el repte, a dia d’avui podrien dir que són tots quasi uns músics professionals.
Ha estat un any on el director de la banda Eduardo Bernabéu,ha posat el llisto molt alt als músics, però els músics han aconseguit concert rere concert superar el repte, a dia d’avui podrien dir que són tots quasi uns músics professionals.

Començà el concert amb una recull de Leonard Berestein de la banda sonora de la pel·lícula West side story. La segona Rapsody in Blue, una obra per a piano orquestra, en aquest cas per a piano i banda. És una obra de gran dificultat pianística amb un caràcter americà, que el gran pianista manacorí Andreu Riera interpretà magistralment, fent vibrar al públic assistent que recompensà la seva actuació amb forts aplaudiments, fent-sortir repetidament el pianista a l’escenari.

Continuà el concert amb les obres Sway, i I just want to make love to you, que cantaren Desirée Durán i Phil Slande;, en Phil, a més, de cantant, és el contrabaix solista a l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Seguidament tocaren el concert de Fagot de Jozsef Pécsi, a càrrec del solista de la banda Miquel Santandreu, aquesta obra va ser estrenada per en Miquel al concert de les passades festes de Crist Rei, però el director va decidir incorporar-la al concert de Nadal, per la gran interpretació que en fa aquest, que l’any que ve deixarà la banda per continuar els seus estudis fora de Mallorca.Els dos temes següents que que va tocar la banda són, Santa Claus is coming to town, i All i want for Christmas is you de Maria Carey, cantada per Desirée.

I arribà el moment de l’actuació dels trombons solistes de la banda: Marina Andreu, Lau Puig, i Pere Riera, que tocaren Trombones bravos, una obra alegra amb una certa dificultat de interpretació grupal, ja que cal bona afinació, articulació, i precisió, i que ells aconseguiren, a més de fer una entrada a l’escenari de manera simpàtica i triomfal amb un nas vermell i el detall nadalenc de unes banyes de cérvol. La darrera obra del programa va ser Baby It’s cold outside, amb els cantants Desirée Durán i Phil Slander. Davant els forts aplaudiments del públic la banda acompanyada pel pianista Andreu Riera i els dos cantants tocaren Jingle bell rock, i Feliz Navidad; un bis espectacular, i veure n’Andreu Riera, al piano tocant i ballant tot un espectacle, que va contagiar de la seva alegria als músics, cantants, i públic. Fins i tot el director també va acabà cantant. La Banda posada en peu, va felicitar el Nadal al públic assistent. Acabat el concert, vaig felicitar el director Per l’evolució de la banda. El qual ens va dir: «Pel que fa a l’evolució de la banda, aquest concert és el que marca l’evolució de la banda durant aquest quatre anys que estic jo al front de la banda, per la senzilla raó de que és el primer concert que hem tocat només amb un reforç de fora de la banda, que és un company meu de la simfònica que és el tuba. Aquí és demostra que la banda té solera i que està ja arrelada. A partir d’ara el que hem de fer és anar a més encara. Estic molt content, el concert era d’una dificultat prou elevada i més en el poc temps de preparació que hem tingut, el dia 3 de novembre varem fer el concert d’Oscar Navarro, i la gent està súper implicada i estic satisfet dels músics i dels resultats. Aprofito l’ocasió per felicitar les Festes de Nadal a tots els manacorins i manacorines, a tothom que segueix els nostres concerts , i dir que l’any que ve ja ho tenim tancat tot l’any i serà igual o millor que aquest, Bon Nadal!

Enhorabona al director, músics, pianista, i cantants, per aquest gran concert de Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada