Celebrada la tradicional Mostra i degustació de plats nadalencs a sa Coma

L’Associació de la Gent Gran de sa Coma va participar un any més a la tradicional «Mostra i degustació de plats nadalencs», que es va celebrar el passat 20 de desembre, al local de l’associació i que organitza l’Ajuntament de Sant Llorenç.
En representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç, hi va assistir el Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, el qual va felicitar als participants per la variada selecció de plats presentats.

Acabada la degustació es va fer entrega d’uns obsequis als participants que varen ser entregats per la simpàtica funcionaria, Cati Mari Vives, destinada a la zona costanera i que sempre és present a les festes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada