SOM AQUÍ

Es tracta d’un vídeo homenatge a totes aquelles persones que van venir a ajudar-nos després de la torrentada. Varen ser uns moments molts difícils i no podíem estar sense tenir una mostra de gratitud a l’altura. ❤️

Gràcies als germans Alzina (Francesc Alzina Soler i Maties Alzina Soler) per la feina feta i la quantitat d’hores dedicades, a les cantants per posar-nos els pèls de punta amb les seves veus (Cèlia Femenias Perelló, Núria Galmés i Virginia Bordal), a tots els actors i actrius que han participat de forma totalment desinteressada i, sobretot, a Toni Manolo per fer realitat la gravació d’una cançó que estam segurs que deixarà marca. 👏

Gràcies a tothom, de tot cor.
Esper que vos agradi tant com a nosaltres. 🌟

‘Més que una illa, som una família.’

3 comentaris a “SOM AQUÍ

  1. Enhorabona al·lots! Sou tot un exemple de força, d’ unió, de ganes, de humanitat, de valentia!!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada