T/QO – Jo

Torrentada. Qüestions Obertes: Jo

A dir ver tan sols he assistit a una de les diverses reunions relatives a la torrentada, Era aquella on els responsables de Recursos Hídrics, amb presència dels de l’Ajuntament i de l’empresa constructora explicaren la feina que ferien en el torrent i si no ho vaig entendre malament en una fase “d’emergència de tres mesos”. La famosa reunió de la servitud (no aplicada) dels cinc metres.

En l’esmentada reunió no vaig sentir en cap moment que els presents plantegessin propostes de conjunt. Tot es limitava al “jo tenc…”, (el tradicional “que hay de lo mio”), a vegades disfresssat amb un “noltros” referit exclussivament a l’àmbit familiar.

Aquest mateix sentiment he tengut en el moment d’escoltar converses i propostes diverses. Com si l’individualisme més ferotge no deixàs entrar idees i sentiments compartits. Emprant el símil de la torrentada, com si la força de l’aigua del torrent impedís la integració de l’aigua dels diversos saragalls.

Llavors, just abans d’acabar l’any fatídic, arriba una altra de les qüestions: Serem capaços de superar el jo?. ¿Ens conformarem amb la recepció de les ajudes o voldrem analitzar el problema amb tota la seva complexitat?

Per foravila encara hi ha desperfectes.

3 comentaris a “T/QO – Jo

 1. S.ha de arreglar,i es pot, per sempre
  Insisteixo en que el carrer xaragall tb s’ha d’arreglar i no se’n xerra
  Mai mes ha de passar,

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Ja veurem on s’ajaurà en Gelat. Circulen rumors (es conegut que l’espai que no cobreix la informació l’ocupen els rumors) que s’està treballant en diversos informes tècnics i científics sobre el tema.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. Mai més hauria de passar, si més no s’hauria de minimitzar els risc en una propera torrentada, però l’esquena-paret i la manca de visió conjunta com esmentes, limita molt la possible acció, tant que tres mesos després no s’enten que bona part dels desperfectes continuïn a on eren l’endemà del desastre. Potser s’hauria d’haver aprofitat el focus que la televisió posava damunt el poble aquest cap d’any, però tampoc. Llàstima.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada