Els Reis d’Orient arribaren a sa Coma carregats de regals

El dissabte dia 5 de gener, a les sis en punt de l’horabaixa els Reis d’Orient arribaren a la platja de sa Coma carregats de regals, els esperaven un estol de nins i pares a més del Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, i la Banda de Música de Sant Llorenç.

La banda de música precedia a la comitiva que va acompanyar als Reis fins a la plaça de l’Església, on les Reials Majestats adoraren el Nin Jesús al tradicional Betlem Vivent de sa Coma, i li van oferir, or, encens, i mirra. Després de l’adoració els Reis es dirigiren al cadafal, que enguany estrenava una nova i encertada decoració, les Reials Majestats entregaren caramels i regals als petits i grans que s’havien portat bé. No va faltar el tradicional xocolata amb ensaïmada per a tots els assistents que preparen cada any la gent gran de sa Coma.
Enhorabona a totes les associacions, particulars , i tècnics de l’Ajuntament que un any més col·laboraren amb la preparació i la festa de reis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada