T/QO – Silencis

Torrentada. Qüestions Obertes/6 – Silencis

Superats els tres mesos d’ençà de la torrentada no deixen de sorprendre alguns silencis. De banda l’espès silenci dels voluntaris a l’hora de treure fang de les cases, sorprenen, ara, tant els silencis administratius com els intel·lectuals o els associatius. Son ben comptades les exposicions públiques del pensar, del sentir i, encara més, dels tràmits orientats a possibles decisions preventives.
I tot, malgrat a la darrera campanya es parlàs sovint de “transparència” i, en algun dels casos, de “democràcia participativa”.

De banda les informacions d’assignaciçó de partides del pressupost…¿coneixem quin comptes són els del Govern en relació a les consequêncies de la torrentada?. I els programes de l’administració local? I les decisions de les associacions? O el sentir dels intel·lectuals?… Ni a les pàgines web consultades ni a Card.cat he sabut trobar gaire cosa relativa a “previsions de futur”.

Sense anar més llluny i a tall d’exemple, Recursos Hídrics manifestà publicament una “campanya d’emergència de tres mesos” per posar ordre en el llit del torrent. Han passat dos terços del termini i no són encara a mitges astes. Quins comptes deuen ser els seus?. S’ha de considerar normal aquest desconeixement forçat?

Haurè de reconèixer que la torrentada potser també ha enfangat la meva capacitat de comprensió.

 

3 comentaris a “T/QO – Silencis

 1. Es sorprenent que el camp de futbol ja esta operatiu mentres que encara hi ha ponts insegurs q no tenen balaustrada, o com el torrent encara no esta net de sediment.. hi ha una gran quantita de sentidmwnt per tot el torrent quw sa de fer net, per altra banda les ajudes no arriven a tothom… son carrio fa una imatge terrible encara pareix una zona 0

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +8 (de 8 vots)
 2. No he sentit cap paraula que apunti al mai mes
  No me bec que el mes determinant es la quantitat d’aigo caiguda(amb això no hi podem fer res) i el demés no se’n xerri.No senyors…heu de intentar un “mai mes”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +6 (de 6 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada