Xerrada sobre Seguretat Alimentària al CEIP Punta de n’Amer

Els alumnes del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma reberen la visita de Jesús Martínez Sánchez, Cap de la Secció VIII Servei de Seguretat Alimentària Direcció General de Salut Pública i Participació Govern de les Illes Balears, per concienciar els alumnes de la importància sobre la seguretat alimentària. Aquest és el resum que en va fer de la interessant visita l’alumna Sophia Pascual, de 6è B.

El dimarts 8 de gener vingué en Jesús Martínez a l’escola CEIP Punta de n’Amer. En Jesús, fa feina a la gestió de risc i ens va venir a xerrar de la seguretat alimentària que és el que estem estudiant a l’assignatura d’anglès. Dins la seguretat alimentària ens ha xerrat de tres coses: els additius, el OMG (organismes modificats genèticament) i les al.lèrgies.

En Jesús ens assegura que els aliments tenen un límit d’additius que no perjudica a la nostra salut, sempre que la nostra dieta sigui variada i sana. També assegura que el que posa a l’etiqueta és real, perquè està estudiat per EFSA ( és un grup de científics que investiga si els aliments són o no segurs ).

La normativa obliga als fabricants a posar a l’etiqueta quins ingredients poden afectar a algú al·lèrgic i han d’estar destacats als ingredients per a que es puguin llegir amb més facilitat.
No ens hem de preocupar dels OMG perquè es solen utilitzar per als aliments dels animals, perquè si es fes amb l’aliment dels humans ningú ho compraria.

En resum i com molt bé han anat dient la gent que ens estima: Dieta variada, equilibrada i saludable. Beure aigua per depurar i netejar el nostre cos; així com practicar esport de forma setmanal. No engoixar-nos amb el que surt pel televisió, Internet o Premsa, semgre i quan no sobrepassem els límits establerts pels professionals i acreditats.

Sophia Pascual
6è B d’EP
CEIP PUNTA DE N’AMER
SA COMA

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada