Fotos sortida dels dimonis de sa Coma i foguerons de la zona costanera

El dimecres dia 16 de gener, els dimonis de sa Coma feren la primera sortida i visitaren el fogueró del CEIP Punta de n’Amer, on alumnes i professors ballaren de valent amb els dimonis. Seguidament també visitaren l’escoleta na Pol, la Delegació, i comerços de sa Coma, Cala Millor, i s’Illot.
A les 19.00 hores nova sortida des del Centre Jove del dimonis i primer ball, seguidament es dirigiren al fogueró de l’Amipa del CEIP Punta de n’Amer, on nombrosos nins i grans ballaren amb els dimonis, va ser el fogueró més animat de la zona costanera. L’Amipa va convidar a sobrassada i ensaïmada als petits i grans que assistiren al fogueró.
Enguany hi va haver cinc foguerons a sa Coma, un a s’Illot, i quatre a Cala Millor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada