El lloguer turístic, reptes i oportunitats

Dilluns que ve, dia 21 de gener, a les 20.00 h, en Joan Miralles, president d’HABTUR Balears, la patronal d’habitatges turístics, ens oferirà com a part afectada la seva visió referent a la regulació del lloguer turístic per mitjà de la conferència “El lloguer turístic, reptes i oportunitats”. La conferència està emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, i tendrà lloc, com ja és habitual, al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18, Manacor).

Els darrers 4 anys la regulació del lloguer turístic ha marcat l’agenda mediàtica de les Illes Balears i la necessitat d’establir uns límits al turisme ha fet que l’associació que representa en Joan Miralles s’hagi trobat, intencionadament o no, en el centre d’aquest debat. Segons en Joan: “Una part de la pressió decreixentista ha recaigut en el nostre sector, deixant de banda el debat sobre el model turístic que volem per al futur i, en conseqüència, perdent moltes oportunitats que convé no oblidar per a la propera legislatura”.

En Joan Miralles Plantalamor és president d’HABTUR BALEARS i doctor en sociologia per la Universitat d’Alacant. Ha treballat com a gestor cultural i gerent a diferents entitats (ACPV, OCB, Fons Mallorquí de Solidaritat i Fundació Campaner). Actualment treballa com a professor en el cicle de grau superior d’educació infantil de l’IES Antoni Maura.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.