Missa solemne de Sant Antoni i Beneïdes a Cala Millor

Els alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor varen col·laborar un any més, a la missa solemne, cants dels Gogis a Sant Antoni, i a les Beneïdes celebrades a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor.

El rector de la parròquia Fra Pere Vallespir, va agrair la seva participació a les beneïdes i el donatiu que feren de 1.400 € a Rosa Carbonell, directora de 440 Aula Musical, doblers procedents de la venta dels calendaris que va fer l’escola, i que aniran destinats a les necessitats dels joves damnificats per la torrentada de Sant Llorenç.

A traves de dues assistentes socials de Càritas i coordinat conjuntament pels rectors de les parròquies de Sant Llorenç, Son Carrió, Cala Millor, sa Coma, s’Illot, i Artà: Mn. Jaume Mercant, Fra Pere Vallespir, i Mn. Joan Servera, s’estan donat ajudes a persones afectades per la torrentada del 9 d’octubre, del compte especial que va obrir el Bisbat de Mallorca. Aquestes ajudes van destinades on els organismes oficials no arriben, i a persones que tot i haver estat afectades no disposen de factures n’hi justificants com és ara de: dentadures, pròtesis, ulleres, cadires de rodes, ordinadors especials de Braile, ect. Tot això i més heu va explicar el rector Fra Pere Vallespir, al sermó especial del dia de Sant Antoni.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada