Finalitza el termini per a sol•licitar ajudes autonòmiques i municipals

El pròxim 31 de gener es tancarà el termini per sol·licitar les ajudes que el Govern Balear i l’Ajuntament van posar a disposició dels afectats per la torrentada. Unes ajudes pensades per a reparar les pèrdues i danys produïts per aquestes intenses pluges del dia 9 d’octubre i cobreixen des de defuncions a danys d’habitatge, vehicle, etc.

Aquest procés ha estat obert durat gairebé tres mesos. Ara, a final del mes de gener acabarà el termini per a demanar-les, per això, us recordem que si encara no ho heu fet, heu d’adreçar-vos a l’Ajuntament abans d’aquest dia perquè us puguin ajudar i orientar en la vostra demanda.

 

 

 

Un comentari a “Finalitza el termini per a sol•licitar ajudes autonòmiques i municipals

  1. Bones una pregunta ….es vera que dels doblers deses donacions rebuts despres sa de tornar un 40% a hacienda ?pq noltros em fet una donacio per la gent del poble no per donar un 40% al govern…..moltes gracis

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada