Avisos de l’ajuntament: Talls de carreteres

⚠️AVÍS: TALL DE CARRETERES 🚫També la carretera MA-4021 que va de Son Carrió a s’Illot està tallada per obres d’asfaltat. Es preveu que les obres s’enllestiran en una setmana aproximadament. ❗️Es recomana als usuaris que hagin d’anar de Sant Llorenç o Son Carrió a Cala Millor, sa Coma o s’Illot, ho facin per la MA-4030 (la carretera de Son Servera), per la MA-4024 (la carretera que va de Son Carrió a Porto Cristo) o també, i com alternativa, hi ha el Camí de Son Manxo-Sa Marineta per enllaçar amb la rotonda de Porto Cristo-Manacor. 🚫Es comunica als usuaris que la carretera local de sa Torre Nova, que va de Son Carrió a la rotonda de Son Moro, està tallada per les obres de l’emissari i es preveu que romandrà tancada al trànsit uns dos mesos. Disculpau les molèsties ocasionades per les obres simultànies. Esperam que en breu es normalitzi el trànsit.

Un comentari a “Avisos de l’ajuntament: Talls de carreteres

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada