Missa en honor de Sant Antoni a sa Coma, però no desfilada de carrosses a les Beneïdes

El diumenge dia 20 de gener, a les 9 del matí atès que plovia a sa Coma, l’Ajuntament va decidir suspendre les Beneïdes. A les 10 del matí va començar la missa solemne en honor de Sant Antoni a càrrec del rector de sa Coma, Fra Pere Vallespir, en acabar la missa la Banda de Música va acompanyar els cants dels goigs.
A les 11 del mati, hora prevista per a la celebració de les Beneïdes curiosament havia sortir el sol. Però s’havien anul·lat la sortida de les carrosses, i el rector acompanyat pel batle Mateu Puigrós i el delegat de sa Coma Nicolau Bordal, va beneir els animalets a la porxada de l’església, on els dimonis feren el darrer ball. Tot i no haver-hi l’esperada desfilada de carrosses es pot dir que han estat unes bones festes de Sant Antoni pels nins i nines de sa Coma, que es divertiren de valent el fogueró de l’escola i a la torrada de l’AMIPA, ballant de valent amb els dimonis.
Enhorabona a l’Associació Amics dels Dimonis, per l’estrena de les noves caretes dels dimonis i pel treball que han fet un any més col·laborant amb la festa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada