Admiradors de la corrupció

Com ens podem queixar de que hi ha corrupció si després ens hem d’empassar instantànies com aquesta?

No m’entengueu malament, sempre he considerat en Cristiano Ronaldo un gran esportista, segurament un dels millors dels darrers vint anys, ara bé, el que discutesc en aquest cas és que hi hagi gent que el vagi a rebre (a ell o a qualsevol altre com per exemple en Messi que també fou condemnat) per idolatrar-lo a les portes d’un jutjat que l’acaba de condemnar a dos anys de presó i una multa. La imatge ho diu tot, els allà presents admiren la corrupció.

Entendria la imatge si aquesta fos a qualsevol altre lloc, a la sortida d’un partit o després de guanyar un títol, llocs a on s’ha demostrat la vàlua d’aquest esportista, però no a l’entorn judicial.

Entenc que quan una persona és condemnada hauria de sortir del jutjat compungida i avergonyida, en canvi l’entorn d’aquest jugador i la seva fama li ha permès sortir cara alta i orgullós a signar autògrafs.

No entenc aquesta societat i no crec que aquesta actitud acrítica ens dugui cap a un futur gaire bo a on la gent envolta al poderós, ric o famós faci el que faci, i pobre d’aquell que l’intenti qüestionar.

 

Un comentari a “Admiradors de la corrupció

  1. Semblava que sortia del Estadi Santiago Bernabéu . Com una escena treta d’una pel·lícula de Berlanga. Per a fer-s’ho mirar, a vegades crec que estem igual que fa cinquanta anys.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +5 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada