Assemblea de Card.cat

Divendres, 25 de gener, a les 19:30 hores a l’Espai 36 hi haurà l’Assemblea anual de Card.cat, oberta a tothom (lectors, socis, autors, simpatitzants…). 

Cal fer un repàs a l’any que ha acabat, 2018, i tractarem, com sempre,  punts com l’evolució  del  nombre de lectors, articles, autors, comentaris… i sobretot farem un exercici de reflexió (aquí ens aniria molt bé l’aportació de gent externa a la revista, per la qual cosa convidam tothom qui vulgui dir la seva). També destaparem els nous reptes amb els quals afrontam aquest 2019; repassarem els reptes aconseguits el passat any; i l’estat de  la tresoreria. També un punt important que tractarem serà la renovació o canvi en la junta directiva.

Per acabar, hi haurà un torn obert de preguntes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada