Desconnexió

Qualcú entén que a dia d’avui els fanals que arrabassà la torrentada, i més tenint en compte l’accident mortal de fa uns anys a Bunyola, encara estiguin no tan sols sense reposar, sinó que el que en quedà presentí un aspecte com el de la imatge? Tant costa, en cas de que el problema  sigui de manca de recursos, llevar  el que en quedà i tapar els fils i el connector (un material que a més és caríssim) amb  una tapadora clavada enterra?

Qualcú pot explicar per què hi ha senyals que com aquesta encara estàn vinclades, sense que el posar-les dretes sigui una feina gens costosa?

Qualcú pot explicar per què arreu de Sant Llorenç hi romanen fa mesos un caramuller de barreres provisionals enterra que lluny de fer servei just fan nosa?

Hi ha moltes coses que no s’entén que a dia d’avui encara estiguin exactament igual que els deixà la torrentada, però en aquest cas he volgut esmentar les més bàsiques, les que es poden arreglar a cost zero o gairebé.

No em malentengueu, no m’agrada gens fotografiar la desgràcia, de fet tot i que una de les meves passions és la fotografia no vaig tenir esma de fer-ne cap ni una durant aquells dies. Tan sols intent amb aquestes paraules fer visible que, tot i que molts podem fer a dia d’avui un dia gairebé normal, els qui patiren la desgràcia, han de reviure quan tornen a ca seva (els que ja hi poden viure) o a la seva feina, aquestes imatges a diari, que de ben segur no els hi deixen desconnectar d’una vegada per totes d’aquella maleïda tragèdia.

Un comentari a “Desconnexió

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada