Celebrada amb èxit la V Diada Solidària al CEIP Punta de n’Amer

El Dia Educatiu de la No Violència i Sí a la Pau ja ha arribat. 3 mesos més tard de preparatius, el teló ha baixat sentint-nos ben orgullosos de la feina feta:
Mechones Solidarios ha aconseguit 31 flocs de cabells i 92.95€ recaptats.
El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears està molt content amb la nostra campanya, l’han anomenada d’espectacular! Tothom està encantat amb la bona predisposició demostrada per tots vosaltres. Enguany hi ha hagut 15 donants nous.
La Investigació del Càncer Infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu comptarà en breu de 881,12 euros; i si tenim sort i aconseguim entre tots emplenar el contenidor de vidre que ens han dut a posta per a nosaltres, l’Ajuntament col·laborarà amb 100€ més.
El dia ha estat molt intens i ple d’emocions! No volem començar a parlar fora agrair la feina realitzada per l’Equip Directiu (en Jaume i en Pasqual sempre són allà a la vora preparats per ajudar, implicant-se en aquesta diada pel que faci falta, na Belén ha donat un toc de color i calidesa al passadís del Hall), tutors i especialistes han fet feina de valent per a que tot estàs a punt, però sobretot donar les gràcies als alumnes d’ara, com a antics, membres de l’AMIPA, familiars i amistats. Tots, tant els que han pogut venir, com els que no, ens han fet arribar els seus millors desitjos i han ajudat quan ha fet falta.
Na Xisca Amer i en Pere Josep Sastre sempre ens visiten per la tarda animant i oferint-se a ajudar; ells també junt amb na Cati Gelabert, n’Ariadna Murillo, n’Aina Sitges, na Carme AT, na Pilar, entre d’altres companys nostres han passat pel Big Red Bus!
Na Cati Massanet fou qui donà la idea de realitzar les 1000 grues de paper i així donar la benvinguda a na Bàrbara aquest 2019. No s’ha pogut incorporar; així que el desig al aconseguir-les era que pogués començar el més aviat possible. Comunicar que avui nines de 6è B han decidit contar una a una les grues de paper del centre i ens sentim molt contents de dir que n’hem aconseguides 1002. Quan ens ho han comunicat, els alumnes de 4t B no han pogut evitar emocionar-se i ha esclatat un aplaudiment ben sentit. De fet, ho hem comunicat tot d’una a na Magdalena Ordines, gran professional i veïnada de Sa Coma que sempre està seguint les nostres aventures. Gràcies a ella, les nostres paraules agafen veu i arriben més enfora.
Els alumnes de 5è B han estrenat el contenidor solidari. Aquest romandrà davant la porta d’entrada, al pàrquing de cotxes durant el mes de febrer. Com hem dit abans, si aconseguim arribar fins a dalt, l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar col·laborarà econòmicament en la nostra causa: Investigació Càncer Infantil. Necessitam el vostre vidre!
Ens sentim molt orgullosos de la nostra gent… ja que més de 60 persones han emplenat el formulari per donar sang. Gràcies a 50 d’elles, el Banc de Sang augmenta les possibilitats per ajudar!
El grup d’animació Spaguetti Yeyé, junt amb el bon dia que ha fet ha transportat a petits i a grans a un moment de revetlla. Tots junts, ballant i cantant.
Les extraescolars i tallers han estat un èxit, però sobretot destacar ‘Free Soul Dance’ qui ha captat la màxima atenció de tots els que érem allà.
Perruqueres de Sa Coma han pogut emprar les seves estisores. Ha estat un moment molt tendre quan algunes de les nines més petites de primària han decidit que volien tallar-se 20 cm i així donar-ho a Mechones Solidarios. Ha estat llavors quan els grans s’han animat.
Gràcies a tots els que heu vengut! Ens ha agradat moltíssim poder comptar amb la vostra participació i esperam trobar-vos a pròximes celebracions.
Gràcies també a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per confiar un any més amb aquesta iniciativa, a l’AMIPA del nostre centre que ens ajuda sempre de forma incondicional i donant tot i més d’ells, tot i estar cospitats estan preparats per ajudar, a tot l’equip que forma Free Soul Dance Center, a n’en Luis Rodríguez, a n’en Pep Mascaró, a na Mónica Romero, a na Cati Forteza, a na Carolina Andrea de Lisio, Frutas Servera, Forn Ca’n Beñó, encarregat d’endolcir-nos molts de moments especials en el nostre dia a dia, a na Mariví, Perruqueria Styl, a n’en Joan Bordoy, a na Cristina d’ASPANOB, i a molta més gent especial que ha estat sempre al nostre costat animant-nos i ajudant-nos sempre que ho hem necessitat.
A tots i a cada un de vosaltres, gràcies! Entre tots ho hem fet possible!

CEIP Punta de n’Amer

cof

cof

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.