Dissabte 9 de febrer, concert de Voicello al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma

El dissabte 9 de febrer, a les 20.30, al teatre municipal Xesc Forteza, de Palma, nova actuació del duet Voicello per celebrar l’aniversari del seu primer disc «Premi al millor disc de música clàssica de Balears Enderroc 2018», que aconseguiren per votació popular. Els acompanyaran al concert Tomeu Estaràs, Miquel Brunet i Miquel Marqués.
Voicello, són l’ original duet format per Carme Gari i Gabriel Fiol, que combina la veu humana amb la veu del violoncel. Fa quatre anys que recorren Mallorca actuant a diferents festivals i teatres, l’any 2018 decidiren enregistrar el seu primer disc i presentar un concert encara més innovador, on combinen la música clàssica i la música moderna, anomenat “Crossover Opera Pop”.
Amb aquest disc van aconseguir guanyar el 1er Premi Enderrock a la Música Clàssica Balear, gràcies a la votació de totes les persones que els estan recolzant. L’any 2018 ha estat un gran any per ells, perquè han mostrat la seva música arreu de Mallorca, les Illes veïnades, la Península i fins i tot a països estrangers com Anglaterra, Portugal, Holanda o Itàlia. I estan pendents de tancar un nou contracte per actuar a la Xina.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada