Excursió a Muro de l’Associació de Veïnats de sa Coma

L’Associació de Veïnats de sa Coma aprofiten els mesos d’hivern que la majoria de socis tenen els comerços tancats, o no fan feina, per organitzar excursions per als socis. La darrera va ser el passat dissabte dia 2 de febrer a Muro, on 65 socis vàrem visitar la granja Treu Banya, allà en Jaume i en Diego ens varen explicar la cria que fan del caragol bover (Helix Aspersa) que és una de les espècies més característiques dins la gastronomia mallorquina i catalana, té un gust intens i una textura molt gustosa. A més de les explicacions pertinents sobre la cria dels caragols varen poder degustar-los, i visitar la granja.
Per sort el temps va acompanyar i a més aprofitàrem per visitar el Museu de Muro on vàrem poder observar els costums, els vestits i estris que es feien servir antigament. El museu va obrir les portes l’any 1965 com a secció etnològica del Museu de Mallorca.
Acabada la visita vàrem fer una volta pel centre de Muro, i agafàrem els autocars per anar a dinar de caragols al restaurant S’ArcoIris. Devers les quatre de l’horabaixa, planxa plena, arribà l’hora del ball amb en Pep Toni. Passades les sis de l’horabaixa arribàrem a sa Coma després de compartir una agradable excursió amb els amics i veïns.
Cal felicitar al president de l’associació Antoni Barragan i a la secretaria Toñi pel treball organitzatiu que duen a terme,
image-100096″ />

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada