Torna obrir l’església de S’Illot i es tancarà durant dos mesos la de Santa Maria de sa Coma

El proper dissabte dia 16 de febrer es tornarà a obrir al culta l’església de S’Illot, que ha estat tancada durant uns mesos, degut a haver-se quedat sense ajuda el rector Fra Pere Vallespir, per a poder atendrà les parròquies de Cala Millor, sa Coma, i S’Illot. Ja que a més de les esmentades parròquies és el Prior del Convent dels Franciscans d’Artà, que té baix la responsabilitat del convent l’Associació Dignitat i Feina, i actualment només són dos frares al convent.
La intenció de Fra Pere quan va decidir tancar les esglésies de S’Illot i sa Coma durant uns mesos, era per a poder fer les reformes que necessiten les dues parròquies. De moment a S’Illot encare queden pendent el poder arreglar les vidrieres.
Pel que fa a l’església de sa Coma durant els dos mesos que romandrà tancada s’han d’arreglar goteres i pintar, el diumenge dia 17, serà el darrer dia que estarà obert. No obstant en cas de haver-hi necessitat de celebrar un funeral, o altres servicis s’obriria de manera excepcional.
El passat diumenge dia 10, el tècnic en practiques Albert Martin, la tècnica Àngela Adrover, i el presentador i periodista Pau Cavaller, del programa de IB3 televisió «Enfeinats», varen fer un seguiment del treball que du a terme els diumenges, Fra Pere Vallespir, per tal de donar a conèixer la problemàtica que tenen molts de rectors i capellans a l’actualitat que han de tenir cura de varies parròquies donat la manca de vocacions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada