Torna obrir l’església de S’Illot i es tancarà durant dos mesos la de Santa Maria de sa Coma

El proper dissabte dia 16 de febrer es tornarà a obrir al culta l’església de S’Illot, que ha estat tancada durant uns mesos, degut a haver-se quedat sense ajuda el rector Fra Pere Vallespir, per a poder atendrà les parròquies de Cala Millor, sa Coma, i S’Illot. Ja que a més de les esmentades parròquies és el Prior del Convent dels Franciscans d’Artà, que té baix la responsabilitat del convent l’Associació Dignitat i Feina, i actualment només són dos frares al convent.
La intenció de Fra Pere quan va decidir tancar les esglésies de S’Illot i sa Coma durant uns mesos, era per a poder fer les reformes que necessiten les dues parròquies. De moment a S’Illot encare queden pendent el poder arreglar les vidrieres.
Pel que fa a l’església de sa Coma durant els dos mesos que romandrà tancada s’han d’arreglar goteres i pintar, el diumenge dia 17, serà el darrer dia que estarà obert. No obstant en cas de haver-hi necessitat de celebrar un funeral, o altres servicis s’obriria de manera excepcional.
El passat diumenge dia 10, el tècnic en practiques Albert Martin, la tècnica Àngela Adrover, i el presentador i periodista Pau Cavaller, del programa de IB3 televisió «Enfeinats», varen fer un seguiment del treball que du a terme els diumenges, Fra Pere Vallespir, per tal de donar a conèixer la problemàtica que tenen molts de rectors i capellans a l’actualitat que han de tenir cura de varies parròquies donat la manca de vocacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.