El 14 de febrer, regala igualtat

De l’11 fins a finals de febrer, es du a terme la campanya “El 14 de febrer, regala igualtat”, de la direcció insular d’Igualtat a tots els municipis de Mallorca, al servei de trens i autobusos del TIB, mitjans de comunicació i xarxes.

Aquesta iniciativa prové d’un moviment mundial One billion rising revolution que, el dia dels enamorats, vol recordar que hi ha un bilió de dones -o sigui una de cada tres dones- que patiran violència en algun moment per part de les seves parelles, que les estimen i les desitgen.

La campanya d’enguany dona veu a tres dones de diferents generacions que interpel·len els seus iguals a l’hora de tenir una relació sota el missatge següent: el millor regal que es pot fer a una dona és la igualtat. Els regals de Sant Valentí estan bé, però han de venir acompanyats d’actituds i comportaments per la igualtat. Els missatges són: <<Un regal? Preciós! Però no em miris el mòbil>>, <<Em regales flors? Que bé! Però també vull temps per mi>> i <<Un sopar romàntic? Genial, però també posa la rentadora>>.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha col·laborat amb la campanya i aquest matí al Gastro Market, la Regidora de Benestar Social i Igualtat, Maria Galmés, ha publicitat la campanya i ha repartit bosses entre la gent assistent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada