Nou èxit de la Banda de Música de Manacor i Serafín Zubiri amb l’espectacle «El bául de los 70»

Després de l’èxit del passat any del concert «Recordant a Nino Bravo», amb la Banda de Música de Manacor i Serafín Zubiri, la direcció de l’Auditori de Manacor encertà totalment contractant l’espectacle «El baúl de los 70».
Unes 1.700 persones assistiren als fantàstics concerts del passat dissabte dia 16 i diumenge dia 17 de febrer, de la Banda de Música de Manacor amb Serafín Zubiri i Mikel Herzog, acompanyats del seu grup musical i les cantants Mavi i Mirella, que els acompanyen a les gires.
Amb la seva simpatia ,des del primer moment en Serafín es va guanyar al públic, juntament amb el seu company i amic Mikel i les al·lotes aconseguiren fer ballar i cantar les cançons dels anys 70 al públic present a l’auditori, convertit el concert, tal i com volien, amb un gran «guateque» dels anys 70.
La veritat és que va ser «una passada» de concert, i no tant sols les dones cantaven, també la majoria d’homes. El primer dia del concert va ser el més animat des del primer moment, ja que la majoria eren gent major, en canvi el del diumenge hi havia més gent jove i els va constar un poc més animar-se, ja que no coneixien totes les cançons, però al final va ser una festa completa. No tenc paraules per descriure, una vegada més, per la tasca engrescadora que fa el director Eduardo Bernabéu, amb la banda manacorina. Just acabar les festes de Sant Antoni, van començar als assajos de les cançons, on tenien la dificultat de que no hi eren els cantants, i a més la majoria de joves músics no havien escoltat mai les cançons dels anys 70, però els veterans sí, i entre tots aconseguiren treure endavant el concert.
Per a la banda ha estat una experiència molt enriquidora i gratificant contar amb tot l’equip de professionals d’en Zubiri, que juntament amb el director de la banda, Eduard, amb un únic assaig, saberen solucionar damunt la marxa el menor problema d’adaptació. Poder fer aquest tipus de música, que no es la típica de música de banda, és una experiència molt bona pels músics manacorins, i sobre tot amb gent tant especial com en Serafín Zubiri i el seu equip.Un gran concert per a recordar, i esperem que el nou espectacle que prepare Serafín Zubiri i el seu equip sobre Eurovisión, vengui també a Manacor, on el cantant ja té un públic fidel.
El proper concert de Banda de Música de Manacor serà el de Setmana Santa, dia 12 d’abril a La Seu, conjuntament amb la Banda Militar Unidad de Música del CG de la COMGEBAL, i la coral Orfeo Ramon Llull, cor de l’AUOM, i coral del Conservatori de Manacor, dirigint les corals la directora Irina Capriles.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.