La Bella Helena, a l’Auditori de Manacor els dies 1, 3 i 5 de març

El cor de cambra Ars Antiqua ultima els preparatius per a l’estrena de l’obra musical “La bella Helena” que es representarà els dies 1, 3 i 5 de març a l’Auditori de Manacor. Es tracta d’una obra còmica que gaudireu per igual petits i grans.
Amb direcció escènica de Antoni Rosselló i Ordinas, i direcció musical d’ Eulàlia Salbanyà. Com a solistes Montse Mozo, Sergi Gil, Ferran Montero, Ferran Hernández, Joan Antoni Oliver, Francesca Gelabert, Moli Quetgles, Daniele Fregapani i Joan Antoni Sunyer. I als instruments Sebastiana Galmés, Antònia Bassa, Joana Ma Albons, Miquel Santandreu i Rosa Ballester.

Sinopsi
L’acció ens situa a l’antiga Grècia. Dalt del mont Ida, tres deesses es barallaven en un bosc: Les princeses demanaven: quin és la mes bella de les tres? Difícil elecció tindrà el jove, Paris, príncep de Troia, per elegir la deessa me´s bella i obtenir com a premi l’amor de la dona més garrida, la Bella Helena.
Helena, infeliçment casada amb el rei Menelau d’Esparta, descobreix de nou la il·lusió de l’amor quan coneix el príncep troià. l’efervescència amorosa dels dos protagonistes desencadenarà una de les guerrer més conegudes: la guerra de Troia.
Representacions Auditori de Manacor: dies 1 i 3 de març a les 6 del capvespre i el dia 5 de març a les 7.30 del vespre
Imatges corresponents a alguns assajos dels actors de La Bella Helena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.