La presidenta Armengol serà la protagonista del proper Dilluns de l’Obra

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, visitarà Manacor per participar en el pròxim Dilluns de l’Obra. Dona i Política: Moment de canvi és el títol que encapçala el discurs que té previst pronunciar sobre el paper ha d’ocupar la dona en la nostra societat. En aquest sentit, la presidenta parlarà de l’impuls de les polítiques de gènere transversals dins l’àmbit de les Illes Balears que han permès caminar cap a una vertadera igualtat i que darrerament algunes formacions polítiques pretenen qüestionar i fins i tot negar.

La seu de la Institució Alcover, situada al núm. 12 del carrer del Pare Andreu Fernández, és el lloc triat per acollir dilluns vinent, dia 4 de març, a les 20.00 h, aquest acte institucional.

Francina Armengol Socias (Inca, 1971) és llicenciada en Farmàcia. Entre els anys 1997 i 2000 estigué al capdavant de la Secretaria de la Dona del PSIB-PSOE. Entre el 1999 i el 2004, presidí el Consell Insular de Mallorca i, d’ençà del 2015, presideix el Govern de les Illes Balears.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.