Imatge amb text / Text amb imatge

L’herència cultural ens fa “dominadors ” de la naturalesa. Recordem allò del Gènesi “Facem l’home a nostra imatge, segons la nostra semblança: que tengui domini sobre els peixos de la mar, sobre les aus del cel, sobre el bestiar, sobre les bèsties salvatges i sobre els reptils de la terra”.
El biòleg cel·lular Lipton, en la seva “La biologia de la creença”, mostra que la ciència ofereix altres mirades.

Certament no dominam gaire cosa. Canviam l’entorn pel simple fet d’esser-hi. Al llarg de les nostres vides, el que fem altera l’entorn: si cremam les muntanyes, si encimental el torrent, si fem voreres netes, si thi tiram un plàstic….
Des de l’habitual talaia de “dominadors”, no sempre som conscients de la transcendència dels nostres actes..

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada