La Banda Jove del Conservatori de Manacor guanyadora del 2n Premi en el III Certamen Internacional “Memorial Francisco Fort” de València

La Banda Jove del Conservatori de Manacor dirigida per Antònia Bassa, ha resultat guanyadora del segon premi en el III Certamen Internacional ‘Memorial Francisco Fort’, que es va celebrar els dies 2 i 3, d’aquest mes de març, promogut pel Centre Artístic Musical de Montcada (València). El concurs han participat una dotzena de bandes juvenils de diferents ciutats d’Espanya i Portugal, sent la manacorina l’única representant de les Illes Balears.
La banda de Manacor dirigida per Antònia Bassa, ha concursat en la modalitat OnLine, dirigida a aquelles formacions que volguessin competir enviant un vídeo amb la gravació de la seva interpretació, sense interrupció i amb càmera fixa. Per a concursar, la banda va triar les obres Pompeia, del compositor Hugo Chinesta, i Zombies Party de Azael Tormo Muñoz.
Es dóna la circumstància que fa només una setmana la Banda Jove del Conservatori de Manacor ha celebrat al Convent de Sant Vicenç Ferrer el primer concert d’intercanvi amb la Blai Band de Sant Boi de Llobregat, en el qual també va actuar la Banda Infantil del Conservatori.
Enhorabona a tots els components de la Banda Jove, a la seva directora Antònia Bassa, i al Conservatori de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.