T/QO – Se’n parla!

Torrentada. Qüestions obertes – Se’n parla!

Havia tancat aquella serie de comentaris fets sota el genèric “Torrentada-Qüestions obertes” perquè considerava -i encara consider- que cada persona, cada grup, cada comunitat “viu el viure que vol viure”. Es a dir, si és del seu interès té capacitat d’acció.

Però en petit comité han anat sorgint una sèrie d’idees que, potser, cal evidenciar. La primera és aquesta: passats cinc mesos encara és un tema viu.
En bona part dels sopars, trobades o converses, de passada o en forma d’acalorada discussió, surt el tema, mostrant-se tantes opinions com persones que hi participen. (Cada campaneta fa el seu so, diu l’adagi).

A manera de mostra formal, tres exemples:

Card. cat:
El nostre President, amb ironia -torrent de luxe- es fa ressò de l’opinió d’una manca de sentit.

Ara balears d’avui.
Caxindena!. Ara que tenim el torrent paredat -segons he sentit a dir amb un cost de més de vint milions d’euros- comencen a sortir veus científiques de disconformitat.

Ara balears d’avui.
Amb dues hores abans?, i amb una, i amb mitja hora…s’haguessin pogut salvar tretze vides i tot un munt de vivències dramàtiques.

2 pensaments a “T/QO – Se’n parla!

  1. Fent referència al comentari del tercer enllaç, em va sobtar que al cap de poc més d’una setmana de la tragèdia hi va haver alerta per fortes pluges i la zona inundada tornava a estar farcida de cotxes, tant personals, com al costat de les pistes de pàdel a on s’hi havien deixat bona part dels cotxes sinistrats.

  2. Segons un tècnic, el torrent que han paredat pot recollir el 10% de l’aigua que duia la torrentada. Ara ja només falta mirar per on ha d’anar el 90% restant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.