Concert de «Broadway al West End»

El dissabte 16 de març a les 20h hores, l’Auditori Municipal de Felanitx acollirà un concert especial a dues Bandes.
La Banda de Música de Felanitx i el seu director Victor Ferragut, han convidat a la Banda de Música Local de Son Servera que dirigeix Joan Antoni Ballester, a un concert on les dues formacions oferiran un programa centrat en el repertori del teatre musical.
En aquest concert, titulat de Broadway al West End, es podran escoltar seleccions musicals tan coneguts com el Rei Lleó, Els Miserables o el Fantasma de l’Òpera, entre d’altres. Una vetllada perquè grans i petits puguin gaudir de la millor música del gènere, gràcies als intercanvis de les dues bandes.
El darrer d’ells va ser el 28 de juliol del passat any, on la Banda de Música de Felanitx va participar a la 26è edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera. Al llarg dels anys les bandes de música de Felanitx i Son Servera, han fet actuacions conjuntes i intercanvis. El primer d’ells va ser a principis del passat segle, ja que «La Serverense» (actual Banda de Música Local de Son Servera) amb una selecció de la sarsuela «Agua, Azucarillos, y Aguardiente» de Federico Chueca,va guanyar el 1er Premi a la concentració de bandes de música celebrada a Felanitx.
El concert de les dues bandes comptà amb la col·laboració de la Federació Balear de Bandes de Música i de l’Ajuntament de Felanitx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.