COMUNICAT OFICIAL G&S: CAMISETES SOLIDÀRIES

L’associació Granots&Sopes volem comunicar que el proper diumenge 24 de març de 10 a 13h del matí aquella gent que encara no hagi recollit la camiseta tindrà la seva darrera oportunitat. Ens podran trobar a la rectoria del poble situada al c/Rector Pasqual,1 de Sant Llorenç des Cardassar.

Sabem que molta gent no s’ha assabentat de les entregues que hem anat fet des del mes de novembre. Per aquest mateix motiu intentem fer una crida perquè arribi a la major gent possible. Així que si coneixeu d’algú a qui li pugui interessar la notícia, et demanem que per favor en fageu la màxima difusió; com més gent ens ajudi a difondre el missatge a més gent arribarà i a més gent li podrem fer entrega de la camiseta.

Des de l’associació quan ens vam començar a mobilitzar amb aquesta iniciativa no sabíem que arribaria a tenir la repercussió obtinguda i segurament no hem sabut gestionar-ho de la millor manera però penseu que sempre ho hem fet amb la millor voluntat i de la millor manera que hem sabut.

Per aquest mateix motiu, volem que la gent que encara no hagi vingut a cercar la camiseta tingui la seva darrera oportunitat. Un cop passat aquest dia, les camisetes sobrants es donaran a obres socials ja que entendrem que si no s’ha vingut a cercar és que realment el que els importava era fer el donatiu i la camiseta era més una simbologia.

Si això arriba a algú que viu fora, us demanem que us poseu en contacte a través del nostre correu electrònic granotsisopes@gmail.com. En un principi hem fet l’enviament de totes aquelles persones que a través de correu ens donaren la seva direcció però si encara hi ha algú que no l’ha rebuda també té fins diumenge 24 per comunicar-ho.

Moltíssimes gràcies a tota la gent que ens ha ajudat a aconseguir aquesta recaptació que esperem que d’aquí a poc ho poguem gestionar i fer-ho arribar a la gent afectada. Pareix mentida, però no tota iniciativa és tan fàcil com un espera i en aquest camí hem trobat molts entrebancs que han fet que a dia d’avui encara no haguem pogut donar l’ajuda als veritables protagonistes.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada