Pilar Arnau parlarà de la relació epistolar entre Moll, Llompart i Faner

La filòloga Pilar Arnau, convidada per l’OCB-Manacor, pronunciarà dilluns vinent la conferència Diàlegs entre tres: la relació entre Francesc de B. Moll, Josep M. Llompart i Pau Faner.

 L’objectiu de la conferència és, a partir de les seves cartes creuades, parlar de la relació de tres escriptors illencs de la segona meitat del segle XX:

Moll, Llompart i Faner. Aquesta relació epistolar deixa entreveure la gran complicitat entre tots tres, i ens mostra alguns trets del món editorial i literari de les Illes Balears a les acaballes de la dictadura franquista i la primera transició.

Nascuda a Vinaròs (País Valencià), na Pilar Arnau Segarra és diplomada en Traducció, llicenciada en Filologia, crítica literària i activista cultural. Ha fet feina a Alemanya com a lectora de català. A més a més, ha publicat articles en diverses revistes acadèmiques i uns deu llibres. El seu darrer treball consisteix en la reedició de la relació epistolar “Diàleg entre tres. Cartes de Pau Faner, Josep Maria Llompart i Francesc de Borja Moll”. Ha estat la coordinadora de l’Any Llompart 2018.

 La conferència està integrada dins els Dilluns de l’Obra i tindrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18), dia 18 de març, a les 20.00 h.

           

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada