Teatre infantil “El llibre de la selva”

El proper dissabte, 30 de març, a les 18.00h, es durà a terme “El llibre de la selva” a l’Espai 36, de la companyia Teatrix.

Tothom coneix la història de Mowgli, així que a més de contar-la intentarem sorprendre de manera divertida amb propostes diferents, màgiques i participatives. La base és un ambient selvàtic, tribal i molt animal que amenitzam amb pinzellades modernes. Podríem dir que aquest és un espectacle rodó, ja que té de tot: cançons, titelles, literatura, divertiment, moral, reflexió, respecte, pallassades i bona execució. L’espectacle està farcit de música i cançons cantades en directe.

Escoltarem les cançons que han fet tan popular la versió de Disney a més de gòspel, blues, soul…

L’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada