Concert de Jorge da Rocha (Portugal)

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Divendres, 22 de març, a les 20 h
CONCERT
Jorge da Rocha (Portugal)
www.jorgedarocha.com
Gratuït

El contrabaixista i cantant portuguès Jorge da Rocha presenta el seu segon àlbum, To Drop and Let Go, amb un concert comentat protagonitzat per la veu i el contrabaix. Un espectacle singular, amb marca jazzística incorporada en la seva passió per la música moderna, per les músiques del món, per l’alternatiu i per la cançó. En un diàleg constant entre tots els sorprenents recursos de la seva veu i el contrabaix, Jorge da Rocha sedueix a tots en un viatge de descoberta musical, emocional i d’entrega a la recerca personal i musical. En viu, la seva apassionant expressivitat captiva el públic amb una posada en escena delicada i intensa i amb l’encant de les seves cançons (amb lletres en portuguès i en anglès).

CALA MILLOR FESTIVAL

Podeu recollir les vostres entrades (gratuïtes) només el mateix dia a taquilla. No es fan reserves telefòniques.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada