Diumenge dia 24 d’abril, primera actuació de la temporada dels Al·lots de Llevant a Manacor

Dia 16 de març els Al·lots de Llevant varen començar la seva temporada d’actuacions.
Va ser a Palma, amb motiu de l’aniversari dels Castellers de Mallorca. En Sebastià Grimalt ens informà que la sortida, encara en plena pretemporada, va servir perquè alguns castellers novells d’enguany es posassin la camisa verda per primera vegada. També va servir per començar a agafar sensacions i per descarregar els primers castells de l’any, més concretament un tres de sis, un quatre de sis amb agulla i un quatre de sis, a més de dos pilars de quatre.
La propera actuació i primera de la temporada a Manacor serà aquest diumenge, dia 24 de març a les 12.30h. a la plaça de la Rectoria de Manacor amb motiu de l’aniversari de la colla. Si no hi ha res de nou i tot va bé, els Al·lots hi portaran els primers castells de set de la temporada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada