Informació del PI

NOFRE GARCIA PROHENS, NOU CANDIDAT DE EL PI A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

  • EL NOU CANDIDAT ESPERA ACONSEGUIR UNA IMPORTANT RENOVACIÓ EN LA LLISTA DE EL PI
  • ANTONI AGUILAR OCUPARÀ EL NÚMERO DOS DE LA CANDIDATURA: “ETERNITZAR EN EL TEMPS UN MATEIX CANDIDAT, COM PASSA A SANT LLORENÇ, NO ÉS BENEFICIÓS EN CAP ASPECTE PER ALS CIUTADANS”

 Sant Llorenç, 27 de març de 2019.- El Pi de Sant Llorenç va decidir ahir en el transcurs d’ una reunió del partit, l’elecció de Nofre Garcia Prohens com a nou candidat per a encapçalar la candidatura del partit al municipi llorencí.

La decisió d’ Antoni Aguilar Torres, fins ara candidat de El Pi al llarg d’una legislatura i en representació a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, de donar pas a una renovació de candidatura, ha fet que la junta del partit decideixi l’elecció d’un nou candidat. L’elecció de Nofre Garcia com a nou cap de llista fou unànime.

Antoni Aguilar ha representat al partit com a candidat al llarg d’una legislatura formant part de l’oposició. Després d’ aquest temps, Aguilar considera que “és imprescindible una renovació pel que fa als representants dels partits polítics, sobretot les candidatures”. “Penso que eternitzar en el temps –continua- un mateix candidat al llarg de molts d’anys, com està passant en el municipi de Sant Llorenç, no és beneficiós en cap aspecte pels ciutadans ni pel transcurs del pols polític del municipi”. “Crec en la renovació per poder avançar en tots els aspectes i en el seny de saber donar una passa enrere quan una etapa ja ha finalitzat”.

Antoni Aguilar continuarà formant part del partit i ocuparà el número dos de la candidatura.

El nou candidat, fins ara número dos de la candidatura de El Pi, passa a primera línia amb la il·lusió d’ afrontar aquesta nova etapa. Actualment, el partit està treballant en l’elaboració de la resta de la candidatura que representarà a El Pi en el municipi llorencí. El candidat espera poder aconseguir una important renovació en les persones que conformaran la llista de El Pi.

El Pi Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada