Concert gratuït a La Seu de la Banda de Música de Manacor i la Unidad Musical de la Comandancia General de Balears

Dia 12 d’abril la Banda de Música de Manacor, juntament amb la Unidad Musical de la Comandancia General de Baleares, oferirà un concert a la Seu de Mallorca dins el marc de les festes de Setmana Santa. La primera part del concert serà dirigida per Eduardo Bernabeu i la segona pel tinent músic Raúl Martínez. A la segona part s’interpretará “La Última Cena” on les dues bandes seran acompanyades per l’Orfeó Ramon Llull, la Coral de l’Escola de Música de Porto Cristo, la Coral de la Associació UOM, i la Coral del Conservatori Municipal de Manacor.
Per tal que el públic de Manacor i comarca pugui gaudir d’aquest concert, es facilita un servei d’autocar des de Manacor per a poder anar a la Seu i evitar problemes d’aparcament. El concert és totalment gratuït i només s’haurien de pagar 7€ de transport. Les persones interessades han de passar per l’oficina d’Halcón Viajes, Plaça des Cós núm. 5, i apuntar-se.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada